web stats
diashow
Markku Silvennoinen | Tietokirjailija

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Politiikan kiemuroita

Politiikka on monimutkaista peliä. Juuri nyt kohistaan ulkoministeri Pekka Haaviston toiminnasta. Perustuslakivaliokunta tiedottaa tänään mietinnöstään. Media on jo ennättänyt kertoa siitä, ettei valiokunta esitä eduskunnan tätyysistunnolle syyteen nostamista.

Kansalaisten luottamus politiikkaan ei ole viime vuosina ollut kovinkaan vankkaa. Tämä johtuu tietenkin monista tekijöistä, ei väliten poliitikoista itsestään. Kansalaisina emme aina erota sitä, mitkä ovat tavoitteet ja mitä meille on luvattu. Siinä on vissi ero. Jos on luvattu jotakin, luapaukset on pystyttävä lunastamaan. Muutoin ei ole luottamusta.

Julkisuus on yhä enemmän osa poliitikkojen elämää. Media nostaa ja tiputtaa ihmisiä. Kukaan ei pysty hallitsemaan julkisuutta siten, kuin tahtoisi. Joitakin vuosia sitten näimme,. miten Ilkka Kanervan tekstiviestistä syntynyt kohu katkaisi pitkäaikaisen parlamentaarikon uran ministerinä. Monissa Euroopan maissa ministerit eravat aika herkästi. Meillä ai taida nytkään tapahtua mitään. Ulkoministeri saa nuhteet ja jatkaa tehtävässään. Vihreät osoittavat olevansa samanlainen puolue kuin kaikki muutkin, vaikka ovat antaneet ymmärtää toimivansa toisin. Valta sokaisee.

Uutiset Espoo.fi

Palautteellasi on merkitystä enemmän kuin uskotkaan

Oletko joskus antanut palautetta Espoon kaupungille ja miettinyt onko sillä merkitystä? Palautteesi on meille todella...

Lue lisää »

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa 21.4.2021

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa käsitellään mm. Henttaan, Suurpellon ja Kuitinmäen väestön...

Lue lisää »

Uutiset Harvard Business School

5 ways to be a better work-from-home coworker

Lue lisää »

Up Close: Live Online Classrooms

Lue lisää »

Cheryl Richardsonin blogi

Priorities for the wisdom years

The sun is shining bright this morning, an unexpected gift after two days of strong winds and driving rain. It was...

Lue lisää »

I hope something good happens to you today

There are some days when I feel a sincere sense of weariness at the state of our world and I just want to find a small...

Lue lisää »