web stats
diashow
Markku Silvennoinen | Tietokirjailija

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Tietotori

Kaksi verkkokurssia järjestötoiminnasta

KAKSI UUTTA JÄRJESTÖKURSSIA: Vaikuta järjestösi hallituksessa ja Pyritkö järjestön puheenjohtajaksi? (tulee myyntiin 25.9.) Katso: mytalentia.fi

 

Vaikuta järjestön hallituksessa -kurssi etenee moduuleittain. Paketissa myös rehtori, TaM, Msc, psykoterapeutti Maritta Poijärven videohaastattelu ja ladattavina aineistoina 300-sivuinen käsikirja, työkirja ja Jarin tarinavihko (Jarin matka liiton hallitukseen). 

 

Kaksi lukijakommenttia kirjasta:

Markku Silvennoinen kirjoittaa vahvalla otteella, joka tulee perehtyneisyydestä asiaan ja pitkästä kokemuksesta. Teos on kattava ja ajankohtainen käsikirja ja sopii kaikille niille, jotka haluavat kehittää järjestöjen hallitustyöskentelyä ja sitä kautta jär-jestöllistä toimintaa.”

FT Aaro Harju

 

”Tämä pitäisi lukea kaikkien yhdistysten hallinnossa toimivien! Mitä parahin käsikirja niin aloitteleville, kuin jo pitempään mukana oleville. Tässä kirjassa on jokaiselle jotain. Kirjan sisällöstä näkyy Markku Silvennoisen pitkä ja osaava ura järjestötoiminnassa.”

Heikki Isosaari, edustajiston puheenjohtaja, perushoitaja

 

Seuraavaksi tulossa olevaan (25.9.) Pyritkö järjestön puheenjohtajaksi? -kurssiin sisältyy myös 300-sivuinen käsikirja ja kaksi videohaastattelua: Suomen Pankin ex-pääjohtaja Erkki Liikanen ja Pamin ex-puheenjohtaja Ann Selin.

 

Kaksi lukijakommenttia kirjasta:

”Suosittelen lämpimästi Markku Silvennoisen ammattitaidolla kirjoittamaa järjestöjohtaja-kirjaa sekä verkkokurssia. Markun ammattitaito ja vuosikymmenten kokemus järjestöalalla takaavat, että pienimmätkin yksityiskohdat tulevat huomioiduiksi matkalla vastuullisiin tehtäviin järjestöissä, aina puheenjohtajan tehtävää myöden. Kirja on samalla sekoitus tietokirjaa kuin konkarin ja asiantuntijoiden näkemyksiä järjestömaailman syövereistä.”

Riku Onttonen, neuvottelukokemusta vuodesta 2001 alkaen. Toiminut mm. kuntalain mukaisissa luottamus-tehtävissä, valtuustossa, yhtymäkokousedustajana, hallituksessa ja vesilaitoksen johtokunnan puheenjohtajana sekä työsuojelu- valtuutettuna, pääluottamusmiehenä ja turvallisuuskoordinaattorina. Koulutus lähihoitaja ja turvallisuusvalvoja EAT

 

”Hengästyttävän määrän tietoa olet kerännyt ja koonnut, olispa ollut käytettävissä aikoinaan. Vertailin tekstiä kokemuksiini, joista osa on mennyttä ja osa nykypäivää. Täyttä asiaa!

Työsi on niin tarkkaa, että jotkut kokonaisuudet voisivat olla vaikka oma kirjansa, ainakin selkeästi oma kokonaisuutensa. Hommahan on vasta vaiheessa. En pysty arvioimaan, onko joku asia oikein tai väärin tai onko jotain liikaa tai liian vähän. Kirjassa eri tasot viitoittavat wannabe-johtajan tietä erilaisten tilanteiden hallinnasta moraalisaatteellisiin pohdiskeluihin johtaja-aineksen kyvyistä toimia johtotähtenä.

Mittava ja monipuolinen kokonaisuus, ikään kuin hakuteos, josta löytyy neuvo lähes jokaiseen eteen tulevaan tilanteeseen. Ihastuin siteerauksiinkin, joista kuoron puheenjohtajana erityisen suurella ilolla tule lainaamaan Thomas Fullerin lausahdusta "Kaikki asiat ovat vaikeita ennen kuin ne ovat helppoja" Tämä oli hieno mammutti!”

Soile Tammisto, eläkkeellä oleva järjestöammattilainen

 

 

Uutiset Espoo.fi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä puoltaa yleisötilaisuuksien lohkomisvaatimuksesta sekä kahden metrin turvaväleistä luopumista

Epidemiatilanne pääkaupunkiseudulla on kehittynyt kohti parempaa suuntaa, vaikka tartuntamäärät ja positiivisten...

Lue lisää »

Valtuusto jakoi luottamuspaikat

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Henna Partanen (Vihr.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Henrik Vuornos...

Lue lisää »

Uutiset Harvard Business School

Professor Kash Rangan: Enlightening

Lue lisää »

Vault: How to be a Moral Leader: Sandra Sucher Reads The Making of the Atomic Bomb

Lue lisää »

Cheryl Richardsonin blogi

A few of my favorite things

Neighborhood holiday lights are sparkling and candles are flickering in the windows of the houses in our small town....

Lue lisää »

Gratitude for the one who is always with you

I’m 24 years-old standing in a bathroom no bigger than a linen closet, staring at my bloodshot eyes in a mirror....

Lue lisää »