web stats
diashow
Markku Silvennoinen | Tietokirjailija

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Kaksi verkkokurssia järjestötoiminnasta

KAKSI UUTTA JÄRJESTÖKURSSIA: Vaikuta järjestösi hallituksessa ja Pyritkö järjestön puheenjohtajaksi? (tulee myyntiin 25.9.) Katso: mytalentia.fi

 

Vaikuta järjestön hallituksessa -kurssi etenee moduuleittain. Paketissa myös rehtori, TaM, Msc, psykoterapeutti Maritta Poijärven videohaastattelu ja ladattavina aineistoina 300-sivuinen käsikirja, työkirja ja Jarin tarinavihko (Jarin matka liiton hallitukseen). 

 

Kaksi lukijakommenttia kirjasta:

Markku Silvennoinen kirjoittaa vahvalla otteella, joka tulee perehtyneisyydestä asiaan ja pitkästä kokemuksesta. Teos on kattava ja ajankohtainen käsikirja ja sopii kaikille niille, jotka haluavat kehittää järjestöjen hallitustyöskentelyä ja sitä kautta jär-jestöllistä toimintaa.”

FT Aaro Harju

 

”Tämä pitäisi lukea kaikkien yhdistysten hallinnossa toimivien! Mitä parahin käsikirja niin aloitteleville, kuin jo pitempään mukana oleville. Tässä kirjassa on jokaiselle jotain. Kirjan sisällöstä näkyy Markku Silvennoisen pitkä ja osaava ura järjestötoiminnassa.”

Heikki Isosaari, edustajiston puheenjohtaja, perushoitaja

 

Seuraavaksi tulossa olevaan (25.9.) Pyritkö järjestön puheenjohtajaksi? -kurssiin sisältyy myös 300-sivuinen käsikirja ja kaksi videohaastattelua: Suomen Pankin ex-pääjohtaja Erkki Liikanen ja Pamin ex-puheenjohtaja Ann Selin.

 

Kaksi lukijakommenttia kirjasta:

”Suosittelen lämpimästi Markku Silvennoisen ammattitaidolla kirjoittamaa järjestöjohtaja-kirjaa sekä verkkokurssia. Markun ammattitaito ja vuosikymmenten kokemus järjestöalalla takaavat, että pienimmätkin yksityiskohdat tulevat huomioiduiksi matkalla vastuullisiin tehtäviin järjestöissä, aina puheenjohtajan tehtävää myöden. Kirja on samalla sekoitus tietokirjaa kuin konkarin ja asiantuntijoiden näkemyksiä järjestömaailman syövereistä.”

Riku Onttonen, neuvottelukokemusta vuodesta 2001 alkaen. Toiminut mm. kuntalain mukaisissa luottamus-tehtävissä, valtuustossa, yhtymäkokousedustajana, hallituksessa ja vesilaitoksen johtokunnan puheenjohtajana sekä työsuojelu- valtuutettuna, pääluottamusmiehenä ja turvallisuuskoordinaattorina. Koulutus lähihoitaja ja turvallisuusvalvoja EAT

 

”Hengästyttävän määrän tietoa olet kerännyt ja koonnut, olispa ollut käytettävissä aikoinaan. Vertailin tekstiä kokemuksiini, joista osa on mennyttä ja osa nykypäivää. Täyttä asiaa!

Työsi on niin tarkkaa, että jotkut kokonaisuudet voisivat olla vaikka oma kirjansa, ainakin selkeästi oma kokonaisuutensa. Hommahan on vasta vaiheessa. En pysty arvioimaan, onko joku asia oikein tai väärin tai onko jotain liikaa tai liian vähän. Kirjassa eri tasot viitoittavat wannabe-johtajan tietä erilaisten tilanteiden hallinnasta moraalisaatteellisiin pohdiskeluihin johtaja-aineksen kyvyistä toimia johtotähtenä.

Mittava ja monipuolinen kokonaisuus, ikään kuin hakuteos, josta löytyy neuvo lähes jokaiseen eteen tulevaan tilanteeseen. Ihastuin siteerauksiinkin, joista kuoron puheenjohtajana erityisen suurella ilolla tule lainaamaan Thomas Fullerin lausahdusta "Kaikki asiat ovat vaikeita ennen kuin ne ovat helppoja" Tämä oli hieno mammutti!”

Soile Tammisto, eläkkeellä oleva järjestöammattilainen

 

 

Uutiset Espoo.fi

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa 21.4.2021

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa käsitellään mm. Henttaan, Suurpellon ja Kuitinmäen väestön...

Lue lisää »

Pääkaupunkiseutu purkaa ensin nuorten rajoituksia ja avaa alle 20-vuotiaiden ulkoharrastustoiminnan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä keskusteli kokouksessaan torstaina 15.4.2021 hallituksen suunnitelmasta...

Lue lisää »

Uutiset Harvard Business School

5 ways to be a better work-from-home coworker

Lue lisää »

Up Close: Live Online Classrooms

Lue lisää »

Cheryl Richardsonin blogi

Priorities for the wisdom years

The sun is shining bright this morning, an unexpected gift after two days of strong winds and driving rain. It was...

Lue lisää »

I hope something good happens to you today

There are some days when I feel a sincere sense of weariness at the state of our world and I just want to find a small...

Lue lisää »