web stats
diashow
Markku Silvennoinen | Tietokirjailija

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Taksiliikenteen vapautus

Taksiliikenteen vapautus merkitsee monia muutoksia ensi kesänä. Kilpailu lisääntyy. Markkinoille tulee uusia palveluja. Yksi asiakas ja yksi auto periaate saa rinnalleen vaihtoehtoja.

Tällä hetekllä olemme tottuneet siihen, että tilaamme taksin itsellemme ja että samaan osoitteeseen voi olla menossa monia takseja samoista lähtöpaikoista. Kallista kaikille. Ilmastokin kärsii. Tilanne muuttuu yhä enemmän sellaiseksi, että voimme mobiilisti tarkastella lähettyvillä olevia autoja, valita mieleisemme ja mahdollisesti hypätä autoon, jossa on jon muitakin matkustajia taikka johon voi tulaa lisää ihmisiä reitin varrella. Hinta on pienempi kuin yksin matkustettaessa. Joku voi toki haluta eri syistä matkustaa yksin. Näin tapahtuu helposti, kun joku muu kuten työnantaja maksaa matkan.

Tilanne ei luonnollisesti ole kaikkien mieleen. On niin totuttu yksityisyyteen ja perinteiseen tilaa ja matkusta -menettelyyn. Varsinkin ilmastomuutoksen hillintä edellyttää yhteiskunnassa monia entisestä poikkeavia toimenpiteitä, jotka samalla helpottavat elämää. Kaikki kilpailu ei ole pahasta, vaikka välillä näytetään niin ajateltavan.

Uutiset Espoo.fi

Palautteellasi on merkitystä enemmän kuin uskotkaan

Oletko joskus antanut palautetta Espoon kaupungille ja miettinyt onko sillä merkitystä? Palautteesi on meille todella...

Lue lisää »

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa 21.4.2021

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa käsitellään mm. Henttaan, Suurpellon ja Kuitinmäen väestön...

Lue lisää »

Uutiset Harvard Business School

5 ways to be a better work-from-home coworker

Lue lisää »

Up Close: Live Online Classrooms

Lue lisää »

Cheryl Richardsonin blogi

Priorities for the wisdom years

The sun is shining bright this morning, an unexpected gift after two days of strong winds and driving rain. It was...

Lue lisää »

I hope something good happens to you today

There are some days when I feel a sincere sense of weariness at the state of our world and I just want to find a small...

Lue lisää »