web stats
diashow
Markku Silvennoinen | Tietokirjailija

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Erilaista palvelua

Kävinpoikamme kanssa Qmedicalissa Pohjolan sairaalan tuloissa hammaslääkärin vastaanotolla. Jo aulaan mentäessä oli ystävällinen tervehdys. Myös muulla pystyi aistimaan välittömä ja ystävällisen vastaanoton. Hammaslääkärit juttelivat potilaiden kanssa small talkia, kun hakivat heitä odotustiloista.

Voi perustellusti sanoa, kun juttelin kokemuksista monen asiakkaan kanssa, että asiakas on keskipisteessä. Lähtiessä jäin miettimään, miksi noin hyvää palvelua ei kohtaa läheskään joka paikassa. Joskus on sanottu, että kun on niin kiire. Sekin on varmaan monen arkipäivää, mutta kyse ei voi aina olla ajasta kiinni, enemmänkin asnteesta. Tietenkin asiaan vaikuttaa se, että maksavat asiakkaat ovat yrityksen elinehto. Jokainen työntekijä tietää se, koska ilman asiakkaita ei ole työtäkään.

Mikä parasta: kun lähetin meilillä kiitosta, sain nopeasti kiitokset ja viestin, että palauteeni oli jaettu henkilökunnalle. Monesti olen törmännyt siihen, ettei palautteeseen reagoida mitenkään. Eräässä kauppaketjussa en saanut mitään vastausta siihen, kun ihmettelin ostamani vajaan 30 euron esineen lähes 30 prosenttia kalliinpaa hintaa kuin toisessa kaupassa.
Uutiset Espoo.fi

Palautteellasi on merkitystä enemmän kuin uskotkaan

Oletko joskus antanut palautetta Espoon kaupungille ja miettinyt onko sillä merkitystä? Palautteesi on meille todella...

Lue lisää »

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa 21.4.2021

Sosiaali- ja terveyslautakunnassa käsitellään mm. Henttaan, Suurpellon ja Kuitinmäen väestön...

Lue lisää »

Uutiset Harvard Business School

5 ways to be a better work-from-home coworker

Lue lisää »

Up Close: Live Online Classrooms

Lue lisää »

Cheryl Richardsonin blogi

Priorities for the wisdom years

The sun is shining bright this morning, an unexpected gift after two days of strong winds and driving rain. It was...

Lue lisää »

I hope something good happens to you today

There are some days when I feel a sincere sense of weariness at the state of our world and I just want to find a small...

Lue lisää »